Grundkurs och fortsättningskurs


SPECIAL ERBJUDANDE BETALA FÖR EN KURS, FÅ EN TILL PÅ KÖPET!!

4 weeks of hell grundkurs +4 weeks of hell fortsättningskurs

TIs 23 aug kl 1730-1830
(8 tisdagar på raken)


Mina mest omtalade och populära kurser!
Erbjuder en gedigen och bred utbildning, en grundkurs och en fortsättningskurs till priset av en!!

Endast 2000 kr ( ord pris 2000 kr st)
Passa på och anmäl redan nu för att säkra din plats till höstens kurser!!

Lämplig för alla åldrar och raser. Lämplig även som valpkurs då det är en grundkurs och har individanpassat upplägg.

Fokus på vardagslydnad, relation mellan dig och din hund, hur du lär dig läsa din hunds kroppsspråk och beteende så du själv lär känna din hund på riktig mm.

När, var och hur ska jag belöna min hund? 
Hur får jag min hund att sluta dra I kopplet? Hur får jag bättre hundmöten? Hur vi får en stressad hund harmonisk och lugn så den fungerar i vardagen? Miljöträning med mera .

Allt detta och självklart era egna önskemål kommer vi jobba med dessa veckor. 

Ni får personliga individanpassade dagliga läxor mån-fre som ni ska jobba med mellan träffarna för bästa resultat. Goodiebags delas ut vid första tillfället och diplom i slutet av kursen.

Ni har alla support av mig under dessa veckorna även emellan träffarna.

Vad är 4 weeks of hell?

Att det heter 4 weeks of hell är för att kursen är vid 4 tillfällen under 4 veckor och en rätt intensiv kurs då det ställer högre krav på alla deltagare att jobba hemma med de läxor man får.

 Emellan varje fysisk träff får varje deltagare individuell läxa att arbeta med där man ska "redovisa" läxan till mig dagligen ex via sms eller messenger hur det gått osv och beroende på resultat så guidar jag er med feedback löpande under veckan genom att svara på era redovisningar till mig.

Kursen är mer intensiv än "vanliga" kurser då det gäller att arbeta mycket hemma med de individanpassade uppgifter man får. 
Min filosofi är att helt prestigelöst hålla mina kurser där varje ekipage ska få just den hjälp de behöver. Inget ekipage är den andra lik och alla har olika förutsättningar osv och det är såklart helt okej, men därför måste jag även anpassa alla övningar mm för varje ekipage. Jag jobbar med individen!

Att träna hund ska vara roligt och inlärning ska endast ske med positiv förstärkning men när det gäller rena fel beteenden från hundens sida som att den visar aggression/utfall osv så är det inget man löser genom avledning eller att mata ihjäl hunden med godis. Det är tydlighet och fokus på hundägarens ledarskap jag jobbar med här. Observera att detta INTE är samma sak som att vara dum fysiskt mot sin hund eller att skrika o gapa på den. Oftast behöver man inte säga så mkt utan mer visa vad man vill med kroppspråk och energi.
Jag tar emot max 6 ekipage per kurs för att kunna garantera kvalite på mina kurser 

🙏😀🐕

Du kan anmäla dig via formuläret nedan!