Är du beredd att lägga ner tid och engagemang för att nå dina mål? 

 
Om man väljer att gå kurs oavsett om det är hos mig eller någon annan instruktör, så kan man inte förvänta sig att instruktören ska uträtta underverk med sin hund om man själv inte tränar, lägger ner det jobb som krävs mellan träffarna. Om du betalar dyrt för att gå kurs och vill ha hjälp med din hund så måste du vara ödmjuk och lyhörd och kunna lyssna och ta emot den hjälp du får, annars finns det ingen vits att gå kurs.

Jag vet att jag vänder ut och in på mig själv vid varje kurstillfälle för att ge allt av mig själv till varje enskild individ, så alla känner sig sedda, får individuell hjälp och läxa mm 

Jag kan tycka det är frustrerande när jag märker att det engagemang jag lägger ner inte tas tillvara på. Det blir inte bra för någon.

Jag ger läxor mellan träffarna och jag ber deltagarna återkoppla efter några dagar så jag kan följa upp och hjälpa alla vidare så man inte kör fast i veckan och måste vänta till nästa gång vi ses, jag finns tillgänglig i princip dygnets alla vakna timmar för alla deltagare att ställa frågor mm. Mer än så kan iallafall inte jag göra. Så om du känner att du inte är beredd att lägga ner den tid, engagemang som krävs för att lyckas nå dina mål under mina kurs veckor så är det bättre för både dig och mig att någon annan får den platsen.

Jag/vi ger er verktygen att jobba med men ni måste själva göra jobbet! Så om det blir underverk med er hund efter att ni gått kurs så är det inte pga mig eller nån annan instruktör utan det är pga DIG!

 Samma gäller om du inte skulle lyckas med din hund efter en kurs så är det inte instruktörens fel OM denne gett dig alla verktyg och förutsättningar för att lyckas, för OM du inte lägger ner jobbet själv så kommer du inte heller att nå dina mål! 

/ Anna 

Anmälan sker via kontaktformuläret nedan
Det är inte lätt att vara hundägare! Du måste jobba hårt för att få önskat resultat.

 Den lydnad din hund har idag är resultatet av det jobb/tid du hittills lagt ner"/ Anna SellmanVad är x weeks of hell?

Att det heter x weeks of hell är för att kursen är vid x antal tillfällen och är en rätt intensiv kurs då det ställer högre krav på alla deltagare att jobba hemma med de läxor man får.

Emellan varje fysisk träff får varje deltagare individuell läxa att arbeta med där man ska "redovisa" läxan till mig dagligen ex via sms eller messenger hur det gått osv och beroende på resultat så guidar jag er med feedback löpande under veckan genom att svara på era redovisningar till mig.

Min filosofi är att helt prestigelöst hålla mina kurser där varje ekipage ska få just den hjälp de behöver. Inget ekipage är den andra lik och alla har olika förutsättningar osv och det är såklart helt okej, men därför måste jag även anpassa alla övningar mm för varje ekipage.

Jag jobbar med individen!

Att träna hund ska vara roligt! Det är tydlighet och fokus på hundägarens ledarskap jag jobbar med och att skapa en god relation mellan hund och förare.

Jag tar emot max 6 ekipage per kurs för att kunna garantera kvalité på mina kurser.