Söker du dagisplats?

Vill du ge din hund det allra bästa på dagarna när du arbetar, flexibla lämnings och hämtnings tider, promenader var 3e timme och mycket mental aktivering, så är vi dagiset för er. Vi kommer inom kort även sätta upp en rasthage på ca 250 kvadrat där hundarna kommer ha möjlighet att springa fritt emellan promenader. Hundarna har separata boxar och får enskilda promenader! Det finns 2 platser på måndagar, 4 platser Torsdagar, 4 platser kvar fredagar. Pm vid intresse så kan vi boka in ett besök hos oss där vi visar runt och berättar mer om verksamheten.  


Hunddagis & pensionat

Onsala Hundcenter ligger på väg in mot Vässingsö i västra delen av Onsala med havet inpå knuten och många mysiga promenadvägar i olika terräng och miljö.

Hundcentret har 10 boxar för tillfället. Här får din hund en stor och rymlig box att vistas i och den behöver inte dela box med någon annan hund OM den inte har stort behov av sällskap och vi hittar en annan lämplig dagis hund med samma behov och där individerna fungerar tillsammans. Jag gör den bedömningen och i samråd med berörda hundägare så kan två hundar få dela box. Kommer de från samma familj får de dela box per automatik.

 Alla boxar har fönster och alla boxar är byggda så att alla hundar kan hoppa upp på ett bord och se ut genom fönstret och även över till sin granne men det sitter plexiglas emellan gallren så att ingen kan skada sig eller någon annan.

Det är tarkett plastmatta i vissa boxar så de enkelt kan torkas av. Alla bord är förankrade i golv så de ej kan välta och alla ytor hunden kan vara på är avtorkningsbara.

På promenaderna går vi i regel ut med en hund i taget taget per person för att kunna erbjuda varje individ det den behöver.

Rastning/aktivitet var 3e timme mellan kl 05-00. Givetvis tas hänsyn och anpassning till varje individ när det kommer till promenader mm.

 Renligheten är prioriterad och alla boxar och ytor rengörs dagligen. Varje box har kamera installerad så vi kan via mobilen se vad som händer i boxen när vi inte är på plats.

Fokus på centret är en miljö som ska upplevas som lugn och trygg och min målsättning är att alla individer ska bli sedda och få sina behov tillfredsställda. Jag vill lämna tillbaka din hund nöjd, trött, lugn och välstimulerad. Vi arbetar  enligt en berikningsplan ( läs mer under fliken berikningsplan)

Vi har lagt ner mycket tid på att få till en trivsam och harmonisk atmosfär.
En lugn och trivsam miljö för mig att arbeta i avspeglar sig även på hundarna.

Extra tillägg går att köpa till såsom: Kloklippning, massage,schamponering.

 Här har du möjlighet att lämna din hund på dagis eller pensionat om du ska ut och resa eller på semester. 

 Info om mig går att läsa på sidan under fliken OM MIG.

Välkomna till Onsala Hundcenter -hund i balans och harmoni.