HOTELL


Vill du ge din hund det allra bästa när du reser bort så har du kommit rätt! Vi erbjuder din hund, mentalstimulans och mycket fysisk motion i form av både promenader men även mycket lek och spring i våra stora inhägnade utehagar. Tre stora hagar på totalt 2 hektar och allt är inhägnat!

På promenaderna går vi i regel ut med en hund i taget taget per person för att kunna erbjuda varje individ det den behöver.

Rastning var 4e timme däremellan sker mentalaktivering och stimulans mm.  Givetvis tas hänsyn och anpassning till varje individ när det kommer till promenader mm.

 Renligheten är prioriterad och alla boxar och ytor rengörs dagligen. 

Fokus på centret är en miljö som ska upplevas som lugn och trygg och min målsättning är att alla individer ska bli sedda och få sina behov tillfredsställda. Jag vill lämna tillbaka din hund nöjd, trött, lugn och välstimulerad. Vi arbetar enligt en berikningsplan ( läs mer under fliken berikningsplan)

Vårat center ska vara en lugn och trivsam miljö för hundarna att vistas i och vi är stolta över att vi har en tyst miljö där ingen hund sitter och skäller då det bara skapar stress och oro i flocken.

Centret är bemannat dygnet runt och när vi har hotellgäster här så sover vi i samma lokal som hundarna.
 

Utöver rasthagarna har vi byggt upp en miljö/berikningsbana som vi kommer nyttja för våra dagis/pensionatsgäster!  

Är du intresserad av hundhotell vänligen maila till  onsalahundcenter@hotmail.com alt skicka ett sms till 0727463920
Skriv namn, epost, samt datum du önskar hotell så återkommer jag.