DAGIS

Vill du ge din hund det allra bästa under dagarna när du arbetar så har du kommit rätt! Vi erbjuder din hund, mental stimulans och mycket fysisk motion i form av både promenader men även mycket lek och spring i våra stora inhägnade ute hagar. Tre stora hagar på totalt 2 hektar och allt är inhägnat!


På promenaderna går vi i regel ut med en hund i taget taget per person för att kunna erbjuda varje individ det den behöver.

Rastning/aktivitet var 4e timme. Givetvis tas hänsyn och anpassning till varje individ när det kommer till promenader mm. Renligheten är prioriterad och alla boxar och ytor rengörs dagligen.


Fokus på centret är en miljö som ska upplevas som lugn och trygg och min målsättning är att alla individer ska bli sedda och få sina behov tillfredsställda. Jag vill lämna tillbaka din hund nöjd, trött, lugn och välstimulerad. Vi arbetar enligt en berikningsplan ( läs mer under fliken berikningsplan)


Vårat center ska vara en lugn och trivsam miljö för hundarna att vistas i och vi är stolta över att vi har en tyst miljö där ingen hund sitter och skäller då det bara skapar stress och oro i flocken.
Centret är bemannat dygnet runt.

Utöver rasthagarna har vi byggt upp en miljö/berikningsbana som vi kommer nyttja för våra dagis/hotellgäster!